Oppsummering av nylige endringer og planer fremover

Den siste tiden har det kommet mange nye funksjoner i Remin. Samtidig er det mange nye brukere, som kanskje ikke kjenner til en del av de eksisterende funksjonene.

Under her kommer derfor en oppsummering av noen av de mest sentrale oppdateringene/funksjonene. Samtidig ønsker vi å gi en kort orientering om hva vi jobber med fremover. Teamet jobber sent og tidlig for tiden, og noen av disse oppgavene er både teknisk utfordrende og arbeidskrevende. Det er derfor dessverre vanskelig å anslå dato for når de ulike funksjonene er ferdigstilt:

- Sammenkobling av selvregistreringsskjemaene for prøvesvar og nærkontaktliste, slik at disse kan gjøres i samme prosess av innbyggerne.

- Flere felter i selvregistreringsskjemaet slik at det i størst mulig grad er tilapsset MSIS-rapporten.

- Enklere styring/oppdatering av de automatiske SMSer som går til indekser og nærkontakter.

- Ny og betydelig mer omfattende statistikkmodul

- Vi jobber også med flere helseregioner/laboratorier for å få prøvesvar via EDI-melding direkte inn i Remin. Vi vil da kunne automatisk opprette indekser og sende dem info-SMS, samt sende varsling til vakthavende i kommunen, uten at man fra smittesporingsteamet trenger å gjøre noe. Vi setter alltid pris på å høre fra dere om forslag til forbedringer.


Se sentrale , nye funksjoner her:


Sikker og enkel filoverføring og chat, både internt i kommunen og med smittesporere i andre kommuner.


Kommunen kan lett få satt opp selvregistrering av hurtigtester og annen info. Det blir automatisk sendt ut SMS til indeks.


Få oppdaterte SYSVAK-data direkte inne på pasientbildet:


Send SMS direkte til en indeks fra Remin. Du kan også overføre indeks (med eller uten nærkontakter) elektronisk til andre Remin-kommuner.


Husk at du kan finne eksisterende personer i systemet og legge de til som nærkontakter, så slipper du å skrive inn informasjon på nytt.

Neste
Neste

Integrasjon av Innreiseregisteret og Prøvesvar